Miért éppen a Római?

Miért pont a római-parti eladó lakások?

A Duna-part már évezredek óta méltán kedvelt lakóhely. Mára a Római-part fogalommá vált. Egyre többen és többen tekintenek vágyakozással telve az eladó római-parti lakásokra és apartmanokra – sőt ezek már a külföldiek körében is egyre népszerűbbek.

Az új üdülő-apartmanok kiváló alternatívát kínálnak az új építésű lakások piacán

Az óbudai városrész e kivételes adottságú, közvetlen vízparti szakasza mintegy 5 km hosszan nyúlik el az Újpesti vasúti hídtól Pünkösdfürdőig. Ahogy végigsétálunk a római-parti új építésű eladó lakások mellett, színes, mozgalmas, változatos kép látványa tárul elénk. Rabul ejtő, ahogyan egyszerre bennvagyunk a város lüktetésében, mégis a természet lágy ölén érezhetjük magunkat. Mintha minden egyszerre lenne jelen az életünkben, és csak rajtunk múlik, mikor mit választunk. Bulizni akarunk? Vagy inkább csendben elvonulni? Feltöltődni? Sportolni? Napozni vagy hűsölni? Szebbnél-szebb, dús növényekkel betelepített kertben, új építésű, magas minőségű apartmanok nyújtják ugyanazt az otthonosságot és kényelmet, mint az eladó lakások. A Duna közelségében igényes római-parti lakóparkok tarkítják a csónakházak, éttermek, bisztrók sorát.

Igazi közösség a Római-parti apartman-tulajdonosoké

Nyáron az eladó apartmanokat övező parti sütödék, éttermek hangulata igazi nyaralást idéző érzést kelt. Sokszor szokták az itteni apartman tulajdonosok emlegetni, hogy olyan, mintha mindennap nyaralnának a saját otthonaikban. És valóban, ez is egy különleges adottsága a területnek. Mikor fáradtan hazaérkezik a munkából, és egy pohár borral a kezében leheveredik egy igényes, új apartman teraszára, és csak csodálja a természetet – az valami leírhatatlan elégedettséget nyújtó érzés. Az eladó apartmanok ugyanis több mint 8000 m2 buján zöldellő parkban helyezkednek el! Az itt élők büszkék rá, hogy igazi közösségként élik az életüket. Sokszor együtt sportolnak, vagy csak egyszerűen összejárnak és egyikük teraszán cserélnek eszmét az élet nagy dolgairól. Igen, mi itt a Duna-parton így élünk, szeretjük az életet!

Jelentős beruházások a római-parti lakáspiacon

A 2000-es évek eleje óta megindult ingatlanfejlesztéseknek köszönhetően az emberek fölfedezték maguknak, milyen lehetőségeket rejt magában egy eladó lakás vagy apartman a Római-parton. A fejlesztések új színt hoztak az új építésű lakások piacára, és hozzájárultak ahhoz, hogy – megőrizve hagyományos értékeit – mára már rendezettebb arcát mutatja a part. Nemcsak az új építésű lakások és apartmanok tulajdonosai fogadják örömmel a környezetükben végbemenő pozitív változásokat – sokan vagyunk, akik szeretik, ha megújul, megszépül valami, és a Római-part is folyamatos fejlődésen megy keresztül.

Terrassa Kft.

Minden jog fenntartva © 2016