Eladó ingatlanok egyedülálló környezetben

Eladó új építésű ingatlanok a Római-parton

A Római Lakópart elnevezésű ingatlan együttest egy rendkívül népszerű lokációban építjük. Ezek az ingatlanok olyan vásárlók számára nyújtanak egyedülálló választási lehetőséget, akik szeretnek a természet ritmusa szerint élni, és fontos számukra a szabadság.

Miért jó itt lakni? Miért esik a választás a városnak éppen az ezen a területén lévő eladó ingatlanokra? Mivel másabb itt lakni, mint bárhol máshol a városban? Minek köszönhető az itt lakók töretlen lelkesedése? Hiszen új építésű ingatlanok városszerte mindenhol épülnek, nem csak a Római-parton.

Az eladó ingatlanok egyedülálló vízparti környezete

Aki ingatlant vásárol, az az életminőségét meghatározó kérdésekről is dönt. Például arról, hogy leteszi az autóját a saját római-parti ingatlanjának garázsában, és gyalog járja be a partot. Az üdülők épületeit közvetlenül a vízparti sétány határolja. Csak gondol egyet, kilép a gyönyörű szép, újonnan épült ingatlanjának az ajtaján, és futhat, biciklizhet, evezhet – nem kell órákig a dugóban ücsörögnie, hogy mindezeket megtegye. Sportolni szeretne, de nem akar az autóban hosszú félórákat eltölteni, hogy eljusson az edzésre? A Római-parton számtalan különféle sportolási lehetőség biztosított. Edzőtermek, jógastúdiók, teniszpályák, wellness lehetőségek érhetők el gyalogszerrel. Kicsit lelassulhatunk, megérezhetjük milyen érzés az, mikor nem futunk állandóan versenyt az idő múlásával.

Szórakozás a Római-parton

A vizek, a Duna szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek – rengeteg csónakház várja a vízimádókat. Spontán barátkozhat az evezéssel, de akár motorcsónakja megfelelő tárolása is megoldható. A parton kacsákat etethet, kutyát sétáltathat, vagy gyalogosan is elindulhat kisebb-nagyobb bevásárlásokat elintézni. Vagy például dönthet arról, hogy hangulatos, vízparti éttermekben kapcsolódik ki a barátaival, családjával, vagy az üzleti partnereivel. A Római-part vendégeinek nem kell hosszasan bolyongani, hogy parkolóhelyet találjanak.

Népszerű lokáció

Vagy igen, fontos az is, hogy jó nevű iskolák, óvodák vannak a kerületben – az ország legjobbjai között lévők – ezek pár perces autóúttal elérhetőek, vagy a nagyobb gyerekek a tömegközlekedéssel is kiválóan eljuthatnak iskoláikba. Házhoz jön a busz - épp az új, épülő Római Lakópart ingatlana előtt áll meg. Az elmúlt évek során a Budapestre frissen beköltözők közül is sokan választották a Római-partot. A vidéki élet természetességét élheti meg a fővárosban is úgy, hogy közben semmiről nem kell lemondania. Talán ez az oka, hogy ennyire kedvelik ezt a lokációt.

Terrassa Kft.

Minden jog fenntartva © 2016