Eladó apartmanok mindenkinek a Római-parton

Eladó új építésű apartman a Római-parton

A Római-parton egy új építésű eladó apartman minden korosztály számára kiváló választás. A széles méretválaszték lehetővé teszi, hogy akár az egyedülálló fiatalok, akár többgyerekes családok is megtalálják a számításaikat, a számukra megfelelő lakóhelyet. Új római-parti apartmanjaink már 50 nm-es, nappali + 1 hálós kialakítástól elérhetőek. Talán elmondható, hogy nincs olyan méretű apartman, amit ne tudnánk kialakítani, hiszen az egymás melletti ingatlanok összenyitásával, szinte minden méretigény kiszolgálható, legyen az akár egy 150-200 nm nagyságú eladó római-parti apartman is.

Bárkinek ideális, új építésű környezet

Egy római-parti lakás vagy egy közvetlen vízparti apartman családos vagy éppen gyermekvállalás előtt állók számára is ideális választás. Milyen kellemes babakocsit tologatni a tiszta levegőjű, zöld természetben, a vízparton babakocsit tolva rendszeres sétát tenni! Új építésű apartmanok létrehozására irányuló projektünkben – kicsik és nagyok örömére –egy gyermekjátszóteret is kialakítunk.

Egy új apartman a Római-parton befektetésnek is ideális

Nem csoda, ha a befektetésre szánt apartmanok száma egyre nő. A területen kiadásra kínált ingatlanok már napok alatt elkelnek a bérlők között, az itt lakás lehetősége ezzel azok számára is elérhetővé válik, akik egy római-parti új építésű apartman vásárlása helyett inkább a bérlés mellett döntenek. A Római-part apartmanjainak bérleti piacát az is élénkíti, hogy nemrég a közelbe költözött az IBS nemzetközi iskolája, valamint a Graphisoft irodapark is itt található számos világcég magyarországi központjával. Elmondható tehát, hogy nem csupán a római-parti életérzést maguk számára kereső, hanem az elsősorban pénzügyi, befektetési alapon döntő vásárlók is rendre megtalálják számításukat.

Terrassa Kft.

Minden jog fenntartva © 2016