Élőben az építkezés


Leendő új tulajdonosainkat folyamatosan szeretnénk tájékoztatni a Duna-partján lévő Római Lakópart fejlesztéséről, eladó ingatlanjaink aktuális állapotáról. Itt nyomon követhetik az épülő apartmanok készültségi fokát és minden fontos mozzanatról képet kaphatnak. Havonta frissítjük az Aktualitás menüpontot, ahol egy rövid leírást találhatnak az eladó projekttel kapcsolatosan, valamint mellékelünk néhány fotót, ahol láthatják, hol tart éppen az építkezésünk. Az idővonalon végigkísérhetik a munkafolyamatokat. Tartson velünk!

Webkamera megtekintése

Idővonal

 1. Elindult az építkezés

  2016. 11. 01.

  Egy építkezés mindig izgalmas, hiszen valami létrejön a semmiből, egyszer csak lesz ott egy ingatlan, ami addig nem volt. Derűs várakozás, ami örömmel tölti el azt is, aki alkot, és azt is, aki csodálja az alkotást. Itt a Duna-parton minden nap a változásokról szól. Már kiástuk az alapokat, folyik a betonozás, alapozás vasalás munkálatai zajlanak. Érzékelhetővé vált, hogy az egyes eladó apartmanok hol helyezkednek el a térben. Látszik az is milyen közel van az épületeinkhez a Duna. Egyszer azt mondták nekem, hogy ha daruk látszanak egy városban, az mindig a fejlődés jele. Nálunk két daru dolgozik gőzerővel. A munkavédelmi szabályok betartása mellett, szívesen körbevezetem a területen.


 2. Megkezdődött az értékesítés!

  2016. 12. 13.

  Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint itt a Római parti helyszínen megkezdődött az apartmanok értékesítése. A telken kialakítottunk egy irodakonténert, ahol a legfontosabb információkat, kellemes környezetben tudjuk átadni Vevőinknek. Alaprajzok, alapító okirat, műszaki leírás digitálisan és nyomtatott verzióban is rendelkezésre állnak. Már nagyon vártam és a napokban meg is érkeztek a hidegburkolataink. Nagy gondossággal összegyűjtött, széles választékot kínálunk Vevőinknek, ügyelve arra, hogy a szépség, a design és a minőség egyaránt megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is. Itt a Duna parton el sem tudunk képzelni mást, minthogy a legjobbat hozzuk ki az apartmanjainkból. Inspirációs forrás van rá bőven.


 3. Itt a tél is meseszép

  2017. 01. 11.

  Az újév kemény hideg téllel kezdődött, az időjárás nem tréfál, folytatódik a zord időjárás. A Dunát rég nem látott, vastag jégpáncél borítja, mindenhol repkednek a mínuszok, az építkezés viszont rendületlenül halad, dolgoznak a munkásaink. A nagy télben, a járhatatlan utakon, ismét bebizonyosodott, hogy itt a parton, a sík területeken, remekül lehet közlekedni. Eggyel több ok, amiért érdemes itt vásárolni. A természet télen is megajándékoz bennünket csodálatos látványával. A part télen is gyönyörű.


 4. Hamarosan elkészül a szerkezet

  2017. 02. 21.

  Az elkövetkező hónap sem különbözik túlságosan a januári kemény hidegtől. Minden nagyon szürke, és a nap csak ritkán bújik elő. Az épületek szintről szintre épülnek, minden a terv szerint halad. Még pár hét és a szerkezetek teljesen elkészülnek. Vevőink a személyes bejárás során maguk is meggyőződhetnek a magas minőségi kivitelezésről.


 5. Tavaszi lakásvásár

  2017. 03. 24.

  Már nagyon várjuk a tavaszt! Örömmel mondtunk igent a márciusi lakásvásáron való kiállítás lehetőségére, úgy gondoltuk remek lehetőség a Római Lakópart széles körben való bemutatására. A napsütés rengeteg látogatót hozott, megállás nélkül jöttek a vásárlók. Az elkészített kis rövidfilmünk nagy tetszést aratott. Néhány fotó a kezdés előtti pillanatokról.


 6. Kiváló befektetési lehetőség

  2017. 04. 17.

  A területünk közvetlen vízparti csatlakozással rendelkezik. A Római Lakópartot a Dunától csak a sétány választja el. Az ingatlanok jogi besorolása üdülő apartman, ezért a vételár 27% Áfát tartalmaz, ami céges vásárlás esetén visszaigényelhető. Akár irodáját akarja egy ilyen gyönyörű környezetbe telepíteni, akár befektetésben gondolkodik és hosszútávon szeretné az ingatlanját hasznosítani, mindkét esetben érdemes számolni, hiszen a 27% áfa visszaigénylésével komoly pénzügyi előnyre tud szert tenni. Újabb friss hír - a Fővárosi Önkormányzat Közgyűlése bejelentette, hogy a gát építését a parton hamarosan megkezdik.


 7. Készen vannak az épületek

  2017. 05. 02.

  Az építkezést tavaly ősszel kezdtük meg, és a nagyon, kemény, zord időjárási viszonyok ellenére is a tervek szerint haladunk, így mára már szinte a teljes szerkezetünk készen áll. Az épületeket párhuzamosan építjük, ezért közel azonos készültségben vannak. Jelenleg az apartmanok közti válaszfalakat, valamint az ingatlanokon belüli válaszfalakat építjük. A lépcsőházak elkészültek, így - előre egyeztetett időpontban - már kényelmesen be lehet járni az apartmanokat. Az ingatlanok birtokbaadását 2017 decemberére tervezzük.


 8. Bekerültek a nyílászárók

  2017. 06. 07.

  Munkásaink a nyári hőségben is dolgoznak, így a kezük munkája napról-napra látványos. Érdeklődőink, Vevőink is örömmel konstatálják, hogy nálunk az építőiparra különösen jellemző munkaerőhiány ellenére is zavartalanul folyik az építkezés. Ennek köszönhetően már beépítésre kerültek a nyílászárók, valamint megkezdődtek a felszíni beállók építési munkálatai. Csodaszép nagy üvegfelületek, és rengeteg napfény! Jöjjön el, győződjen meg róla Ön is!


 9. Látszó betonkerítés

  2017. 07. 25.

  A kivitelező cégre, a Marketra oly jellemző modernitás és design megoldások itt is visszaköszönnek. Látszó betonkerítés teszi egyedivé és különlegessé a parkba történő bejutást. Elkészült a széles gyalogjárda, ami egyenesen a Dunához vezet. Egy könnyű sétával lenn lehetünk a parton. Az épületek most kapják meg a külső szigetelést, belül pedig már vakoljuk az apartmanokat. Egyre izgalmasabb kezd lenni a külsőnk.


 10. Készülnek a felszíni parkolók

  2017. 08. 24.

  Az épületek már egyre jobban néznek ki, így elkezdtük a külső munkákat is. A konténerek egy részét már elszállítottuk, így elkezdhettük a felszíni beállók helyének kialakítását is. Hamarosan a telken belül is kényelmesen lehet parkolni.


 11. Könnyedén megtalálnak bennünket

  2017. 09. 21.

  Akár busszal, akár autóval érkezik biztosan könnyedén megtalál bennünket bárki, hiszen a Királyok útja felőli bejárathoz kikerült a cím és a Lakópart neve is. A 34 busz megállója éppen a projekt bejáratával szemben található. Látogasson el Ön is hozzánk, várjuk szeretettel!


 12. Verőfényes október

  2017. 10. 09.

  Október derekán, gyönyörű késő őszi időt élvezhetünk. Az épületek és környezetük napról - napra változik. Előkészítés alatt van az öntözőrendszer kiépítése, és lassan a gyepszőnyeg is szebbé teszi a parkot. Az ingatlanok már közel 70%-a elkelt!


 13. Szép kertünk van

  2017. 11. 14.

  Örömmel jelentjük a gyepszőnyeg nagyon széppé varázsolta a parkot. Az apartmanok belső burkolatai elkészültek, ma már teljesen jól látható, hogy milyenek a belső terek, milyenek a burkolatok. Igazán modern, időtálló és szép ingatlant építünk! A külső világítással is elkészültünk, valóban már csak pár hét és birtokba veheti új ingatlanát.


 14. Megindult a visszaszámlálás

  2017. 12. 05.

  A teraszok szürke korlátai nagyon feldobják az épület külső megjelenését. A szürke, a fehér és a fű zöldjének kombinációja – elegánssá teszi a megjelenést. Csend, béke, nyugalom jellemzi – igazán szerethető környezetben építjük ezt a szép ingatlan együttest.


 15. Elkészültünk

  2018. 01. 15.

  Kedves Érdeklődők:) Örömmel jelentjük, hogy elkészültünk! Beköszöntött a tél, így néhány szép téli képpel tudjuk bemutatni a lakópartot. Új vevőink két-három héten belül be tudnak költözni. Elégedettek vagyunk, hiszen sikerült szépet alkotni!


 16. Földhivatali eljárás

  2018. 03. 18.

  Több jóhírrel is készültem. A használatbavételi engedély januárban jogerőssé vált, aminek nagyon örültünk, hiszen ezek mindig hosszan elhúzódó ügyek, csak úgy mint a társasházi albetétek létrehozása. A földhivatal sikeresen létrehozta az "albetéteket", így minden apartmanunk rendelkezik már önálló tulajdoni lappal.


 17. Itt a tavasz

  2018. 05. 13.

  Az építkezést teljesen befejeztük. A lakópark már teljes pompájában tündököl, zöld, üde és friss, a madarak pedig csicseregnek. Az idelátogató az egész napját szeretné ilyen környezetben eltölteni, itt biztosan tud pihenni és feltöltődni. Tanúskodjanak erről új képeink!


Terrassa Kft.

Minden jog fenntartva © 2016